Villkor

Allmänt

Synpunkter på websidans innehåll kan lämnas till karin@coach-north.com

Innehåll

De uppfattningar som framförs är endast menade för utbildning och information. De ersätter inte professionell medicinsk bedömning.

Kontakta din läkare eller annan sjukvårdspersonal för bedömning och behandling av medicinska tillstånd. All förändring av medicinering måste ske i samråd med läkare. Jag är endast lekman, saknar medicinsk utbildning och kan varken skriva ut eller på annat sätt rekommendera medicinering.

Data

De personliga data du ger oss tillgång till är till för att ge dig bästa möjliga service. De sparas bara så länge det krävs och delas inte med andra annat än då det behövs för till exempel betalning av våra tjänster. Vi lagrar dina uppgifter på säkrast möjliga sätt, men ingen internettrafik är 100 % säker.

Du har rätt att få veta vilka data vi har om dig, rätta dem om något är felaktigt och begära att de tas bort.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (till exempel videoklipp, bilder, artiklar m. m.). Inbäddat innehåll beter sig precis som om du som besökare har har varit på den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part etc.

Data samlas in både genom kontaktformulär, blogg, e-post och annonser. Vi använder även Google Analytics för att spåra  trafik på webbplatsen.

Kommentarer

Kommentarer på bloggen får endast lämnas om du är över 18 år.

Du har själv ansvar för att redigera dina kommentarer. Endast sådant du själv har erfarenhet av eller, så vitt du kan bedöma är sant, ska publiceras. Uppge gärna referenser.

Om du skriver en kommentar kommer den och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt.

Det är inte tillåtet att lägga ut reklam, varken för dig själv eller för andra.

När du lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt din IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild tillsammans med din kommentar.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg vi anser olämpliga.

Upphovsrätt

Material som ligger på våra öppna sidor kan användas fritt så länge du tydligt länkar eller refererar till oss. Du kan dock inte använda det för att låta påskina att vi på något sätt stödjer dig om vi inte kommit överens om det.

Material från kurser och medlemssidor får inte användas utan vårt tillstånd.